fbpx

Contacts / Контакти

Пленер живопис Арт Пътеки

 

Национален пленер по живопис „Арт пътеки” – Шабла 2015 се провежда в село Крапец, община Шабла. Това е неговото 10-то юбилейно издание, негов организатор е художникът Коста Костов. Участници в пленера са Божидар Тонев и Георги Демирев от Добрич, Десислава Терзиева от София, Коста Костов от Шабла, Боян Янев от Варна, Матей Матеев от Пловдив, Румен Нечев от Пловдив и Светла Радулова-Маркова от София. Пленерът ще продължи до 12 май. Творбите ще бъдат представени в изложби в Шабла, Констанца и Букурещ. Предстои и представителна изложба на творби от всички проведени пленери до сега в столицата.

 

Нови секции в сайта

Очаквайте скоро откриването на нови две секции в сайта, едната ще бъде с дигитални скици, другата с видеа с Hula Hoop performances. Една след друга трябва скоро да се появят, време е да започна да работя върху уформлението им и да подбера това което искам да споделя в сайта. Надявам се скоро да са готови и да направят деня Ви цветен.

Twitter News

Здравейте, вече може да ме намерите и в @twitter

Ще се радвам да ме последвате и там.

Надявам се да успея да внеса по малко цвят във ежедневието Ви, опитвам се да поствам снимки на свои работи всеки ден.

Ето и линк към профила

https://twitter.com/ContempARTery 

Read More

Изложба “Пътуване”

Имам удоволствието да Ви поканя на откриването на своята самостоятелна изложба “Пътуване” и пускането на личния ми уеб сайт. Събитието ще се състои в галерия [TRAP gallery] на творчески комплекс [Инкубатор] първият по рода си творчески комплекс в България, който се намира в кв. Капана, гр Пловдив, с адрес улица братя Пулиеви 1.

 Аз съм млад автор, с няколко изложби зад себе си и своеобразни търсения в областта на цвета, формата и светлината. Това е първата ми изява в град Пловдив, както и за първи път ще бъде пуснат в публичното пространство личният ми сайт. Изложбата ще представи живописни творби и керамика.

Ще се радваме да посетите изложбата и дано тя Ви донесе светлина и радост.

Очакваме Ви на 18.10.2014 г от 18:30ч. в кв. Капана, гр Пловдив, с адрес улица братя Пулиеви 1

Вижте още: Керамика, Картини с маслени бои

 

Loading...
X